![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από τη στιγμή που ο server έχει ανοίξει, και οι χαρακτήρες έχουν μεταφερθεί, γιατί δεν τη δημιουργεί κάποιος άλλος (πχ ένας από εσάς) και να καλέσει τους υπόλοιπους;
Αν ανταποκριθούν, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, τι είχατε, τι χάσατε...
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς το πράγμα φάνηκε όταν έγραψα ότι ο Server ξεκινάει και απάντησαν 2 άτομα απ' τα οποία το ένα είναι ο αρχηγός της φατρίας ο οποίος δεν ξαναφάνηκε στο forum. Βέβαια και τα υποτιθέμενα μέλη που ήταν τόσα που δεν θα χωρούσαν κιόλας στην φατρία επίσης δεν εμφανίστηκαν. Άρα να ξεκινήσω μια φατρία με το σκεπτικό ότι οι εξαφανισμένοι θα δεήσουν να εγγραφούν στον server ο οποίος τρέχει ήδη για 3 μέρες δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Η φατρία για να στηθεί χρειάζεται αρκετό χρυσό τον οποίο προτιμώ να τον επενδύσω στον χαρακτήρα μου παρά σε ένα αποτυχημένο εγχείρημα. Προσωπικά θα συνεχίσω να παίζω στον server 18 σαν τον βασικό μου κόσμο, θα βρω μια φατρία και θα κάνω το παιχνίδι μου ήρεμα και ωραία.
|
||||
|
||||
![]()
Πριν κλείσει ο speed server λάβατε ενημερωτικό μήνυμα για το ότι οι χαρακτήρες θα μεταφερθούν στο w18?
Γιατί διαφορετικά μια και η επισκεψιμότητα και κατ'επέκταση και τα ενεργά μέλη του φόρουμ έχουν μειωθεί δραματικά, πιθανολογώ πως ίσως δεν έχουν ενημερωθεί καν για τη μεταφορά οπότε και δεν έχουν ασχοληθεί, πιστεύοντας πως οι χαρακτήρες "χάθηκαν" με το κλείσιμο του server.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χμ... Τότε μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο θέμα...
Οπότε αν μεταφέρθηκαν μόνο τα μανιτάρια, όποιος δεν είχε, δε νομίζω να ασχοληθεί. Είναι τόσοι οι κόσμοι που έχουν ανοίξει, που δε γίνεται να ξεκινάς από την αρχή κάθε φορά. Που σημαίνει πως καλώς δε δημιούργησες φατρία και επέλεξες να μπεις σε μια φατρία και να συνεχίσεις εκεί.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά απολογούμαι. Ήταν η χειρότερη χρονική περίοδος για να ανοίξει ο σέρβερ. Δε θα μπορέσω να συμμετάσχω εξαιτίας έλλειψης χρόνου. Έπρεπε να το δηλώσω νωρίτερα και για αυτό ζητώ συγγνώμη. Καλή τύχη σε όλους.
|
|||
|
|||
![]()
Θέλεις κανείς να μπει στη φατρία μου ? Λεγομαστε Greek Freaks. Αντετοκουμπο φάση.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|