![]() |
![]() |
![]() |
|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα θέλατε να αλλάξει η γραμματοσειρά; | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 69,70% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 30,30% |
Ψήφισαν: 33. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα της γραμματοσειράς έχει συζητηθεί στο παρελθόν. Ο λόγος που έχουμε διαφορετική γραμματοσειρά από τους άλλους servers είναι γιατί δεν υποστηρίζει το Ελληνικό αλφάβητο η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται(monkey... κάτι την έχει πει ο Αμερικάνος CoMa).
Γι' αυτό, αν θέλετε να προτείνετε κάποια άλλη γραμματοσειρά, βεβαιωθείτε πρώτα ότι υποστηρίζει το Ελληνικό αλφάβητο. ![]() |
The Following User Says Thank You to mallen For This Useful Post: | ||
Businessman (09-02-12) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτημω αυτην την γραμματοσειρα εγω |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα αλλά να γίνει και πιο σύνθετη
|
|||
|
|||
![]()
Nαι,πολύ καλή ιδέα .
|
|
|||
|
|||
![]()
Μία επίσης ωραία γραμματοσειρά είναι η Segoe Ui Light. Και υπάρχει και στα ελληνικά !
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδα αυτο το εχουν πει πολλα ατομα απο πολλες φορες.
δειτε λιγο εδω για να σας λυθουν οι απορειες: http://forum.sfgame.gr/showthread.php?t=551 (στο ζητημα σας για τα γραμματα ειναι το 5ο). δειτε τα ολα ομως για να ξερετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ιδέα είναι +1 γιατί η άλλη γραμματοσειρά είναι πιο '''μάγκικη''. Βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες που μπορούν να μπουν.
Mxkrtg συγγνώμη κιόλας αλλά οι Άγγλοι και από πόσες άλλες χώρες που έχουν εκείνη τι γραμματοσειρά τι θα έκαναν με το Android; Αν είχαν πρόβλημα θα το ανέφεραν.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|