![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά.
Στον κυκλώνα θα μπορούσε πιστεύω να γίνει μία αλλαγή και πλέον κάθε 10ος αντίπαλος να δίνει επικό με 100% πιθανότητα όπως ακριβώς ισχύει και στα άλλα ατομικά μπουντρούμια. Ο λόγος που αναφέρομαι σε αυτό είναι γιατί βρίσκομαι αυτή την στιγμή στο επίπεδο 360 του κυκλώνα και ζήτημα είναι να έχω βρει 5 επικά από τον κυκλώνα μέχρι στιγμής. Και οι πιθανότητες να βρεις επικό φαίνονται αρκετά μειωμένες σε σχέση με τα άλλα μπουντρούμια. |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα μπορουσε να αυξηθει αλλα οχι 100% γιατι φαντασου εγω πχ εβγαλα τα 200 πρωτα σε 2 ωρες τι δλδ θα επρενα 200 επικα τζαπα.!
|
||||
|
||||
![]()
Τα πέντε που βρήκες είναι πάρα πολλά. Εγώ σε 380 βρήκα 1... Η αύξηση της πιθανότητας είναι καλή ιδία.
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι στο επιπεδο 84 του κυκλωνα, κυριως γιατι προτιμω αλλα μπουντρουμια και εχω βρει 1-2 επικα. Νομίζω πως οι πιθανότητες πρέπει να μείνουν όπως έχουν, διότι εάν ήταν πχ στο 20% οι μεγαλοι παιχτες που θα νικησουν τον κυκλωνα μεσα σε λιγη ωρα θα έχουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και πολλά πολλά επικά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
The Following 2 Users Say Thank You to aprosarmostoss For This Useful Post: | ||
Black Black Heart (31-05-17), Excellion (27-06-18) |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|