![]() |
![]() |
![]() |
|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά είναι πάρα πολύ καλό !!!!
εμένα προσωπικά με βοήθησε υπέρ-αρκετά ! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια deadlink μπορει καποιος να το αλλαξει?
|
||||
|
||||
![]()
πος μπορω να το κατεβασω αυτο με το αλμπουμ?
παταω στα λινκ που εχει αλλα δεν φορτωνει η ιστοσελλιδα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dagrave : 18-05-12 στις 20:52 |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι deadlink μεχρι να το διορθωσουν δεν μπορουμε
|
||||
|
||||
![]()
περιπου ποτε θα το διορθοσουν?
|
|
![]()
Δεν είναι θέμα "διόρθωσης". Τέτοια link ¨εχουν "διάρκεια λήξης", δυστυχώς. Επίσης, δεν υπάρχει χώρος, από την πλευρά της εταιρείας, για να ανέβει το πρόγραμμα και το "κατέβασμα" να γίνει μέσω ασφαλούς download, από κάποιο server της playa.
Αναγκαστικά λοιπόν έπρεπε να ανέβει μέσω "τρίτου" παρόχου. Το πρόβλημα είναι πως επειδή εμπλέκεται και "τρίτος" (οποιοδήποτε όνομα και να έχει) δημιουργούνται κάποια προβληματάκια. Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του παρόχου που θα γίνει το download. Εγώ,και εκατομμύρια άλλα άτομα (όπως και πολλοί από εσάς), χρησιμοποιούμε συνεχώς τέτοια "site" για να ανεβάσουμε/κατεβάσουμε αρχεία, η ασφάλεια των οποίων (των site όχι των αρχείων) είναι στο 99,999% (θα ήθελα να πω 100% αλλά δεν το λέω :P). Επομένως, για να μην υπάρξει άλλο "τυπικό" πρόβλημα, δεν μπορεί να ανέβει ξανά Link στο επίσημο forum του παιχνιδιού. Το πρόγραμμα βέβαια είναι 100% ασφαλές, και όποιος θέλει να το κατεβάσει μπορεί να βρει νέα link, που θα μπουν είτε στο βιντεάκι παρουσίασης του (στην περιγραφή) είτε στο φόρουμ της φατρίας μας. Βέβαια, από την στιγμή που δεν είναι "επίσημο" εργαλείο του παιχνιδιού, ανοίκει στην κατηγορία των λοιπών προγραμμάτων, οπότε να είστε προσεκτικοί, επιτήδειοι σίγουρα θα υπάρχουν, οπότε προσοχή στο τί κατεβάζετε και από πού το κατεβάζετε. |
The Following 4 Users Say Thank You to mxkrtg For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]()
ενας φιλος μου το κατεβασε απο την φατρια Artwar αυτο το προγραμμα. ομως αυτος ειναι μερος του φορουμ της Artwar. αυτα τα παιδια που λενε οτι ειναι καλο κ τους βοηθησε απο που το κατεβασαν?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως με βοήθησε πάρα πολύ ΑΥΤΗ η σελίδα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σ'ευχαριστω Petro. ενα τετοιο εψαχνα.βεβαια εψαχνα οπως αυτο που εχει στο βιντεο ο mxkrtg επειδη μπορεις να το μεταφερεις κιολας. ελα δεν με χαλαει καθολου και αυτο.
σ'ευχαριστω, σ'ευχαριστω, σ'ευχαριστω!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|