![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Quiz οπως λεει και ο τιτλος(η κατι αρκετα κοντα σε αυτο)
Σε αυτο το παιχνιδι οπως καταλαβατε θα ρωταμε ερωτησεις των επομενο.Αυτες οι ερωτησεις μπορει να εχουν θεμα το παιχνιδι η οτι αλλο σας κατεβει στο κεφαλι,απο τραγουδια ερωτησεις μαθηματικων,φυσικης Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Για να καταλαβετε πως περιπου το εχω στο κεφαλι μου προσπαθειστε να απαντησετε στην δικη μου ερωτηση!! Κατι δυσκολο για αρχη :P Εdit:Οπιως απανταει στην ερωτηση του προιγουμενου μπορει να προσθεσει μια δικη του Εdit 2: Διορθωση... Μαθηματικα 3ης Γυμνασιου: Ποιον παρακατω μαθηματικο τυπο μπορουμε να βγαλουμε απο το παρακατω: Boδια Τετραγωνο - 4αγελαδες
Νομιζω πως ειμαι πισω ![]() Ειμαι αραγε?? Aπιστοι θα οδηγηθειτε στην ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!! ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos004 : 28-04-15 στις 22:11 |
The Following 2 Users Say Thank You to Panos004 For This Useful Post: | ||
The Balgrog (29-04-15), vagos1999 (28-04-15) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως είναι "-" ? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Petro : 28-04-15 στις 21:51 |
The Following 2 Users Say Thank You to Petro For This Useful Post: | ||
Captain Hawk (29-04-15), Panos004 (28-04-15) |
|
||||
|
||||
![]()
Τον τύπο της Διακρινουσας ( β^2-4αγ)
Το ^2 σημαίνει ηστο τετράγωνο.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μαλον θα συνεχισω εγω ωστε να προχωρησει το παιχνιδι και αν εχει πιο πολυ ενδιαφερον!
Συγκροτημα: Ποιο σηγκροτημα με απειρους χαιτερς αλλα και φανζ περνει το ονομα του απο κατι που 'ακολουθουν' τα μελη τους.
Νομιζω πως ειμαι πισω ![]() Ειμαι αραγε?? Aπιστοι θα οδηγηθειτε στην ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!! ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos004 : 29-04-15 στις 16:36 |
|
||||
|
||||
![]()
τσερνομπιλ
φουκοσιμα ναγκασακι
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και φύγατε όλοι, ας συνεχίσω
Ποιός είναι ο τίτλος του νόμου 2190 του 1920; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
''ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ''
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ειναι ο αρχοντας-βασιλεας-υπεροχος-θαυμασιος-αξιοτιμος του φορουμ και θα ειναι για παντα?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|