![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες η ιδέα του παιχνιδιού των διαφορών με ιντρίγκαρε κομματάκι, οπότε είπα να δημιουργήσω κάτι που να έχει και διαφορές και ταξιδάκι
![]() Οπότε ας μπούμε στο ψητό Ταξίδι στο Erogenion Οι δύο εικόνες της μαγευτικής τοποθεσίας του Erogenion που ακολουθούν, διαφέρουν σε 12 λεπτομέρειες. Μπορείτε να τις εντοπίσετε; ![]() ΛΥΣΗ
Το να βλέπεις περισσότερα λευκά μηνύματα από ότι κίτρινα, στο chat μιας φατρίας, είναι λυπηρό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bruenor Battlehammer : 19-05-17 στις 12:44 Αιτία: Προσθήκη λύσης |
The Following 3 Users Say Thank You to Bruenor Battlehammer For This Useful Post: | ||
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ με παιδεύεις πέρα δώθε πέρα δώθε την εικόνα αλλά βρήκα μέχρι στιγμής 10
υ.γ. μην περιμένεις να δεις τις απαντήσεις με κυκλάκια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black Black Heart : 17-05-17 στις 19:08 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βρήκα 10
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris aek : 17-05-17 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ρε aris aek... το θέμα είναι να ψάξει ο κάθε ένας μόνος του να βρει τις διαφορές! Αν ήταν θα ανέβαζα τις λύσεις κι εγώ από την αρχή! Κύριε διαχειριστά αν μπορούμε να κρύψουμε αυτή την εικόνα όσο είναι καιρός, θα το εκτιμούσα. Υ.Γ. Εντάξει επιλήφθηκε ο ίδιος. Ευχαριστώ aris aek.
Το να βλέπεις περισσότερα λευκά μηνύματα από ότι κίτρινα, στο chat μιας φατρίας, είναι λυπηρό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bruenor Battlehammer : 17-05-17 στις 21:31 |
The Following User Says Thank You to Bruenor Battlehammer For This Useful Post: | ||
Black Black Heart (17-05-17) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος......
![]() *** Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άργος : 18-05-17 στις 08:59 Αιτία: Επεξεργασία |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τι τραβάω...
ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ!!! Το θέμα είναι να το ψάξει ο κάθε ένας μόνος του!!! Είπα πως θα ανεβάσω τη λύση σε μια δυο μέρες! Αν ήταν θα την ανέβαζα μαζί με το αρχικό.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω βρηκα 5 με το ζορι και τωρα κολλησα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον πρεπει να πιω ένα καφέ. Στη μια διαφορά είμαι ακόμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!! 12
Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail. Παίζω στον: s5 με το όνομα:nickmour70 w14 k w15 k w16 με το όνομα: waterboi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nickmour70 : 18-05-17 στις 11:28 |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|