Shakes & Fidget - The Game - Supportforum  
  #11  
Παλιά 08-11-10, 10:29
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή

Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
Απάντηση με παράθεση
__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
  #12  
Παλιά 08-11-10, 10:32
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή

"Ειμαι απο την ρατσα εκεινη που δεν γεννηθηκε ουτε πεθανε ποτε...
αλλα που επιβιωνει στις ληψεις των κραδασμων Τango de l'amor...
ειμαι το πετραδακι που εριξαν στον κοσμο σας,
αναγκασμενη να μοιαζω
το μοναδικο στραβοπατημα στο τελειο βαλς
της ανθρωπινης φυλης...
Μα ναι!!!
εγω ειμαι αυτη που τολμησα να ερθω στον κοσμο σας!!! "
__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
  #13  
Παλιά 08-11-10, 10:37
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή

υπάρχει λένε, κάπου σε αυτόν τον κόσμο, ένα κάστρο...

Είναι φτιαγμένο από πέτρα, από πέτρα και πάγο, και τα τείχη του υψώνουν ίσαμε τον ουρανό! Στα παράθυρά του κόβονται τα σύννεφα, και στην πύλη του, που είναι τριγυρισμένη από νερό, κολυμπάνε θηρία άγρια, μανιασμένα, με δόντια κοφτερά και μάτια σα σαίτες. Ο πύργος είναι γερός, πολύ γερός, αλλά έχει και άλλους προστάτες, πράσινους και μαύρους δράκους, με μεγάλα δυνατά φτερά που σχίζουν τον αέρα πετώντας. Και πετάνε συνέχεια αυτοί οι δράκοι, πετάνε και ξερνάνε φωτιά και δεν κάνουν τίποτα άλλο.Και υπάρχει πάντα σκοτάδι σε κείνη την περιοχή, γιατί το κάστρο το κυκλώνουν τεράστια βουνά, τόσο μεγάλα που κρύβουν τον ήλιο και μόνο η σελήνη φαίνεται κάποιες βραδιές. Και θα σας πω γιατί μόνο η σελήνη. Βλέπετε, όταν έρχεται η σειρά της να φυλάξει τον ουρανό, την ώρα που ο ήλιος επιστρέφει σπίτι του να ξεκουραστεί, επειδή η σελήνη είναι πολύ μελαγχολική, και επειδή έχει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες - και πιο πολύ απ' όλες το τραγούδι - όταν βγαίνει και βλέπει τον κόσμο, έτσι άσχημος που είναι καμιά φορά, τραγουδάει. Τραγουδάει και η φωνή της είναι τόσο όμορφη, τόσο μελωδική και κρυστάλινη, που όλοι σταματάνε ό,τι κάνουν, για να την ακούσουν. Και τα βουνά παραμερίζουν στο πέρασμά της, και της κάνουν τόπο να περάσει, και υποκλίνονται μπροστά στην τόση ομορφιά της.Έτσι λοιπόν μπορεί και φαίνεται, αυτή και καμία άλλη, απ' τα μεγάλα παράθυρα του κάστρου. Και εκείνες τις βραδιές που το τραγούδι της είναι περισσότερο μελαγχολικό και γεμάτο θλίψη, εκείνες μόνο τις βραδιές, ένα κεφάλι αχνοφαίνεται σε κάποιο απ' τα παράθυρα, πίσω από τις κουρτίνες. Και αν κοιτάξεις καλύτερα, αν κοιτάξεις με τα μάτια της ψυχής και όχι με αυτά που φέρει το σώμα σου, τότε μπορεί να μην δεις καθαρά αυτό το πρόσωπο, αλλά σίγουρα θα δεις τα δάκρυα που πέφτουν.

Και κείνες οι βραδιές λένε, τα αστέρια σταματάνε να λάμπουν, γιατί επισκιάζονται απ' το φως του φεγγαριού, τα σύννεφα σκορπάνε, να αφήσουν τον ουρανό καθαρό, τα βουνά χαμηλώνουν να μην εμποδίζουν την πορεία της υπέροχης αυτής φωνής, και οι δράκοι, οι προστάτες του κάστρου, σταματάνε το πέταγμά τους, κρύβονται στις φωλιές τους και μένουν εκεί, ξεχασμένα όνειρα ενός άλλου κόσμου...

Δεν υπάρχει κανείς ζωντανός που να μπορεί να καυχηθεί οτι έχει δει το εσωτερικό αυτού του κάστρου. Άλλοι λένε οτι θα είναι γεμάτο αμύθητα πλούτη, άλλοι οτι θα ζει κάποιος άρχοντας εκεί μέσα, αποτραβηγμένος απ' τα εγκόσμια, με μοναδική συντροφιά τα βιβλία του, και άλλοι λένε άλλα, κατεβατά της φαντασίας τους, απεγνωσμένες προσπάθειες να κατευνάσουν την περιέργειά τους.

Αυτοί όμως που έχουν πλησιάσει το κάστρο, μία από αυτές τις νύχτες, που ο ουρανός είναι καθαρός και την στιγμή που μαζεύονται στις σπηλιές τους οι δράκοι, αυτοί που έχουν δει το πρόσωπο στο παράθυρο, ξέρουν οτι εκεί μέσα μένει μια νεράιδα, μια νεράιδα μικρή και λυπημένη, που μια μέρα άφησε την νεραιδοχώρα, και εγκαταστάθηκε σ' αυτό το κάστρο, σ' αυτό το κάστρο που της έφτιαξαν η Γη και η Θάλλασα, και κλείστηκε εκεί, μη αντέχοντας την κακία των ανθρώπων, την κακία και την πονηριά που τους κυβερνάει, την πονηριά και τη ψευτιά, μη αντέχοντας την τόση ασχήμια....Ω, ναι! Αυτοί που έχουν πλησιάσει μια τέτοια νύχτα, ξέρουν! Ξέρουν, και σα μαγεμένοι πηγαίνουν εκεί κάθε χρόνο, ξανά και ξανά, ελπίζοντας πως μια μέρα θα τους επιτραπεί να δουν κι άλλα, οτι θα καταφέρουν ίσως να μάθουν την ιστορία αυτής της νεράιδας, και μαζί μ' αυτό, την ιστορία πολλών πραγμάτων, που ποτέ κανείς δεν θα καταφέρει να μάθει, γιατί κανείς θνητός δεν επιτρέπεται να φέρει μία τόσο μεγάλη ευθύνη, όπως η γνώση ύπαρξης άλλων κόσμων, κόσμων υπέροχων αλλά φανταστικών...Και αν ρωτάτε πως βρέθηκα εγώ να τα ξέρω όλα αυτά, φοβάμαι πως θα σας αφήσω με την απορία, γιατί αυτός που μου τα εκμυστηρεύτηκε δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ούτε και ποια ήταν η πηγή του. Ποιος ξέρει;; Ίσως να ήταν κι αυτός ένα λαβωμένο ξωτικό, που θέλησε να αφήσει πίσω λίγη απ' τη γνώση του, στη διαδρομή για το μεγάλο του ταξίδι!...


__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
  #14  
Παλιά 09-11-10, 13:36
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή

Οι Τέσσερις ΔράκοιΈνα Κινέζικο ΠαραμύθιΜια φορά κι ένα καιρό δεν υπήρχαν ούτε ποτάμια, ούτε λίμνες πάνω στη γη, αλλά μόνο η Ανατολική Θάλασσα όπου ζούσαν τέσσερις δράκοι: ο Μακρύς Δράκος, ο Κίτρινος Δράκος, ο Μαύρος Δράκος και ο Μαργαριταρένιος Δράκος.

Μια μέρα οι τέσσερις δράκοι πετούσαν στον ουρανό και κατευθύνονταν προς τη στεριά. Ανέβαιναν πολύ ψηλά, έκαναν βουτιές στον αέρα και έπαιζαν κρυφτό μέσα στα σύννεφα.

<<Ελάτε εδώ γρήγορα!!!>> φώναξε ξαφνικά ο Μαργαριταρένιος Δράκος.

<<Τι συμβαίνει;>> ρώτησαν οι άλλοι τρεις κοιτάζοντας κάτω, προς τα εκεί που τους έδειξε ο Μαργαριταρένιος Δράκος. Κάτω στη γη αντίκρισαν ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που έκαιγαν λιβάνια κι έκαναν προσφορές με φρούτα και γλυκίσματα. Όλοι τους προσεύχονταν! Μια γυναίκα με κάτασπρα μαλλιά και ένα κοκαλιάρικο αγοράκι στην πλάτη της ήταν γονατισμένη στο έδαφος και μουρμούριζε:

<<Σε παρακαλώ, Ουράνιε Πατερά, στείλε μας γρήγορα βροχή για να μπορέσουμε να δώσουμε λίγο ρύζι στα παιδιά μας>>.

Η αλήθεια ήταν πως είχε να βρέξει πάρα πολύ καιρό. Οι σοδειές είχαν μαραθεί, το χορτάρι και τα λιβάδια είχαν κιτρινίσει από τον καυτό ήλιο.

<<Πόσο φτωχοί είναι αυτοί οι άνθρωποι!>> είπε ο Κίτρινος Δράκος. <<Κι αν δεν βρέξει, σύντομα κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα>>.

Ο Μακρύς Δράκος κούνησε το κεφάλι του. Μετά είπε: <<Aς πάμε στον Αυτοκράτορα Σεπτό του Αχάτη να τον παρακαλέσουμε να βρέξει>>.

Και λέγοντας αυτό πέταξε στα σύννεφα. Οι υπόλοιποι τον ακολούθησαν κι άρχισαν να πετούν όλοι μαζί προς το Ουράνιο Παλάτι.

Ο Αυτοκράτορας Σεπτός του αχάτη που ήταν υπεύθυνος για όλα όσα συνέβαιναν στον ουρανό, στη γη και στη θάλασσα, ήταν πανίσχυρος. Και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος όταν είδε τους δράκους να πετούν βιαστικά προς το μέρος του.

<<Γιατί έρχεστε εδώ αντί να βρίσκεστε κοντά στη θάλασσα και να συμπεριφέρεστε όπως πρέπει;>> τους ρώτησε.

Ο Μακρύς δράκος έκανε ένα βήμα μπροστά και είπε:

<<Οι σοδειές στη γη έχουν ξεραθεί και χάνονται, Μεγαλειότατε. Σε παρακαλώ να ρίξεις όσο γίνετε πιο γρήγορα βροχή στον κόσμο>>.

Ο Αυτοκράτορας, που εκείνη την ώρα απολάμβανε το τραγούδι των νεράιδων, προσποιήθηκε ότι συμφώνησε μαζί του.

<<Εντάξει. Πηγαίνετε πίσω κι εγώ θα στείλω αύριο μια βροχή>>.

<<Ευχαριστούμε, Μεγαλειότατε!>> είπαν οι τέσσερις δράκοι με μια φωνή και γύρισαν πίσω ευτυχισμένοι.

Αλλά πέρασαν δέκα ολόκληρες μέρες χωρίς να πέσει ούτε μια σταγόνα βροχής στη γη.

Οι άνθρωποι υπέφεραν, κάποιοι άρχισαν να τρώνε φλούδες δέντρων, κάποιοι έτρωγαν τις ρίζες από τα χόρτα και κάποιοι άλλοι αναγκάζονταν να τρώνε χώμα επειδή δεν εύρισκαν ούτε φλούδες δέντρων, ούτε χορτάρια.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση οι τέσσερις δράκοι λυπήθηκαν πολύ, γιατί ήξεραν ότι ο Αυτοκράτορας ενδιαφερόταν περισσότερο για τις απολαύσεις του παρά για εκείνους τους ανθρώπους. Έτσι έπρεπε να βασιστούν μόνο στον εαυτό τους για να γλιτώσουν τους ανθρώπους από τα βάσανα τους. Αλλά πως;

Κοιτάζοντας την απέραντη θάλασσα, ο Μακρύς Δράκος δήλωσε στους άλους τρεις πως είχε μια ιδέα.

<<Τι είναι; Πες το γρήγορα!>> απαίτησαν να μάθουν οι άλλοι.

<<Κοιτάξτε. Δεν νομίζετε κι έσεις πως η θάλασσα έχει πάρα πολύ νερό; Θα το πετάξουμε στον ουρανό και αυτό θα πέσει στη γη σαν βροχή και θα σώσει τους ανθρώπους και τι σοδιές τους>>.

<<Καλή ιδέα!>> είπαν οι άλλοι χειροκροτώντας.

<<Αλλά>> είπε ο Μακρύς Δράκος μετά από πολύ σκέψη <<πρέπει να ξέρετε ότι θα κατηγορηθούμε αν ο Αυτοκράτορας μάθει για αυτό>>.

<<Θα κάνω οτιδήποτε για να σώσω προς ανθρώπους >>. Είπε ο Κίτρινος Δράκος αποφασιστικά.

<<Ας αρχίσουμε. Και δεν πρόκειται να μετανιώσουμε ποτέ>>. Φώναξαν ο Μαύρος και ο Μαργαριταρένιος Δράκος, που ήθελαν κι αυτοί να βοηθήσουν τους ανθρώπους.

Κατευθύνθηκαν προς την θάλασσα, μάζεψαν νερό στο στόμα τους και πέταξαν ψηλά στον ουρανό για να το ρίξουν στη γη. Οι τέσσερις δράκοι έκαναν το δρομολόγιο αυτό πολλές φορές. Σε λίγο το θαλασσινό νερό άρχισε να πέφτει στη γη σαν βροχή.

<<Βρέχει! Βρέχει!>>

<<Οι σοδιές θα σωθούν!>>

Οι άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν και να κλαίνε από τη χαρά τους. Το σιτάρι άρχισε να σηκώνετε από το έδαφος και το χορτάρι άρχισε να πρασινίζει.

Όταν ο θεός της θάλασσας το είδε αυτό ειδοποίησε τον αυτοκράτορα.

<<Πως τολμούν οι τέσσερις δράκοι να φέρνουν βροχή χωρίς την έγκριση μου!>> είπε ο Αυτοκράτορας και διέταξε τους ουράνιους στρατηγούς του και τα στρατεύματα τους να συλλάβουν τους τέσσερις δράκους. Οι τέσσερις δράκοι που ήταν πολύ λίγοι να αντισταθούν απέναντι σε τόσο στρατό, αιχμαλωτίστηκαν πολύ γρήγορα και οδηγήθηκαν στο ουράνιο παλάτι.

<<Πήγαινε και φέρε μου τέσσερα βουνά για να τους πλακώσουμε, έτσι ώστε να μην μπορούν πια να ξεφύγουν!>> διέταξε ο Αυτοκράτορας τον θεό των βουνών.

Ο θεός των βουνών χρησιμοποίησε την μαγική του δύναμη, κάλεσε τον άνεμο και τα τέσσερα βουνά έφτασαν πετώντας και πλάκωσαν τους τέσσερις δράκους.

Αλλά και μέσα στη φυλακή τους οι τέσσερις δράκοι ποτέ δεν μετάνιωσαν για την πράξη τους. Κι επειδή ήταν αποφασισμένοι να φέρονται για πάντα καλά στους ανθρώπους, μεταμορφώθηκαν σε τέσσερις ποταμούς που κατέβαιναν από τα ψηλά βουνά και διέσχιζαν την χώρα, για να μην έχουν πια ανάγκη οι άνθρωποι μόνο τις βροχές. Ο Χειλονγκτζιάν, ο Μαύρος Δράκος στο μακρινό Βορρά, ο Χουανγκέ, ο Κίτρινος Δράκος στην κεντρική Κίνα, ο Τσάνγκγιανγκ (που λέγεται και Γιανγκτζέ, ή μακρύ ποτάμι) νοτιότερα και ο Ζουγιάνγκ ο Μαργαριταρένιος Δράκος στις εσχατιές του Νότου..
__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to valkyrie For This Useful Post:
bilakos22 (07-09-13)
  #15  
Παλιά 10-11-10, 17:21
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή το παραμύθι του ανέμου

Πριν πάρα πολλά χρόνια, σε μια χώρα μακρινή ζούσε μια φυλή Ινδιάνων. Ο Ινδιάνος αρχηγός της φυλής είχε μια πανέμορφη και νέα κόρη που όλοι θαύμαζαν αλλά κανένας δεν είχε αγγίξει ακόμα.

Μια μέρα όπως καθόταν έξω από τη σκηνή του ο μεγάλος αρχηγός, τον επισκέφτηκε ο 'Ανεμος και του είπε:
"Μεγάλε αρχηγέ, αγαπάω την κόρη σου και με αγαπά και εκείνη. Θα μου τη δώσεις να γίνει γυναίκα μου;"

"Όχι", του απάντησε απότομα ο αρχηγός χωρίς να δεχτεί δεύτερη κουβέντα.

Την επόμενη μέρα η αγνή κοπέλα προσπάθησε να μιλήσει στον πατέρα της,
"Πατέρα, αγαπάω τον 'Ανεμο. Θα μου επιτρέψεις να πάω μαζί του στο κατάλυμα του και να γίνω γυναίκα του;"

"Όχι", της απάντησε αυστηρά ο αρχηγός. "Δε σου το επιτρέπω. Όταν ο 'Ανεμος ήταν παιδί, συνήθιζε να έρχεται στο αντίσκηνο μου μέσα από μικρές χαραμάδες και έσβηνε πάντοτε τη φωτιά που προσπαθούσα με τόσο κόπο να ανάψω. Δε γνωρίζει ούτε να πολεμάει, ούτε να κυνηγάει και δε σου επιτρέπω να γίνεις γυναίκα του."

Ευθύς αμέσως, ο αρχηγός άρπαξε την κοπέλα από το χέρι και την οδήγησε σε ένα αδιεπέραστο δάσος από μαύρα έλατα για να την κρύψει από τον 'Ανεμο.
"Ο 'Ανεμος ίσως να την έβλεπε αν την έκρυβα μέσα σε ένα πευκοδάσος, όμως δε θα μπορέσει ποτέ να τη διακρίνει μέσα σε ένα τόσο πυκνό δάσος από μαύρα έλατα", σκέφτηκε δυνατά.

Όμως ο 'Ανεμος είχε ήδη γίνει αόρατος και όλη την ώρα που ο αρχηγός μονολογούσε έστεκε εκεί κοντά και άκουγε προσεκτικά κάθε του λέξη. Έτσι όταν ήρθε η επόμενη νύχτα, ο 'Ανεμος άρχισε να τρέχει γύρω γύρω από το πυκνό μαύρο δάσος μέχρι που βρήκε ένα μικρό κενό και μπόρεσε να εισχωρήσει ανάμεσα από τα δέντρα. Έψαξε αρκετά παρ' όλες τις δυσκολίες, μα στο τέλος κατάφερε να βρει τη νεαρή κοπέλα και να τη βγάλει από το πυκνό δάσος. Δε τόλμησε να πλησιάσει τους άλλους Ινδιάνους ξανά γιατί φοβόταν πως ο αρχηγός θα του πάρει την όμορφη κοπέλα κι έτσι έψαξε άλλο τόπο για να ζήσουν μακριά τους.

Ταξίδεψαν αρκετά μέσα στο σκοτάδι της νύχτας με κατεύθυνση προς το Βορρά. Κάποια στιγμή βρήκαν μια πολύ όμορφη περιοχή για να στήσουν το κατάλυμα που θα στέγαζε τον έρωτα τους. Την ίδια κιόλας νύχτα την πήρε στην αγκαλιά του και την έκανε γυναίκα του.

Χαιρόταν τον έρωτα τους ευτυχισμένοι και κανένας από τους δύο δε μπορούσε να σκεφτεί πως ο αρχηγός θα μπορούσε να τους εντοπίσει. Όμως ο πατέρας της κοπέλας τους έψαχνε σα μανιασμένος μέχρι που στο τέλος ανακάλυψε το κατάλυμα τους. Τότε ο 'Ανεμος έκρυψε τη νεαρή γυναίκα του και έγινε αόρατος, όμως ο μεγάλος Αρχηγός άρχισε να καταστρέφει τα πάντα γύρω του με τα όπλα που είχε φέρει μαζί του και χωρίς να το γνωρίζει κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι του 'Ανεμου που τον άφησε αναίσθητο.

Όταν ο 'Ανεμος ξαναβρήκε τις αισθήσεις του ανακάλυψε πως η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί και άρχισε να την ψάχνει. Περιπλανήθηκε σαν τρελός στα δάση της περιοχής και στο τέλος την είδε μέσα σε ένα κανό που οδηγούσε ο πατέρας της στο Μεγάλο-Νερό.
"Έλα μαζί μου," άρχισε να της φωνάζει με απελπισία.

Η κοπέλα κατατρόμαξε και το πρόσωπο της έγινε λευκό σαν το χιόνι, γιατί δεν έβλεπε τίποτα γύρω της, ενώ άκουγε την φωνή του αγαπημένου της να την καλεί απελπισμένα. Ο 'Ανεμος, μετά το χτύπημα που είχε δεχτεί στο κεφάλι από τον πατέρα της, είχε ξεχάσει πως να μεταμορφώνεται και είχε παραμείνει αόρατος.

Ο 'Ανεμος θύμωσε τόσο πολύ τότε με τον αρχηγό που φύσηξε με όλη του τη δύναμη πάνω στο κανό. "Ας αναποδογυρίσει", σκέφτηκε. "Μπορώ να μεταφέρω τη γυναίκα μου ασφαλή στην ξηρά." Έτσι το κανό αναποδογύρισε με το φύσημα του ανέμου και ο αρχηγός με την κόρη του πέσανε μέσα στο νερό.
"Έλα αγαπημένη μου, πιάσε το χέρι μου", φώναζε ο 'Ανεμος στην κοπέλα. Μα δε θυμόταν πως ήταν αόρατος και ότι η κοπέλα δε θα μπορούσε να δει το χέρι του. Κι έτσι η κοπέλα άρχισε να βουλιάζει, να βουλιάζει, μέχρι που έφτασε στον πάτο της λίμνης. Κι ο αρχηγός φυσικά έχασε τη ζωή του μια και ο 'Ανεμος δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Όταν ο 'Ανεμος κατάλαβε πως η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της εξαιτίας του, γέμισε θλίψη και άρχισε να αγριεύει.

"Ο άνεμος ποτέ δε φυσούσε τόσο δυνατά και θλιμμένα" έλεγαν οι Ινδιάνοι μεταξύ τους ενώ προσπαθούσαν να προφυλαχτούν μέσα στα αντίσκηνα τους.

Το Μεγάλο Πνεύμα λυπήθηκε την κοπέλα που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα πέφτοντας στο νερό και την επόμενη νύχτα την μετέφερε ψηλά στα αστέρια και της έδωσε ένα σπίτι στο φεγγάρι.

Η κοπέλα ζει ακόμα εκεί, όμως το πρόσωπο της έμεινε κατάλευκο, όπως ήταν τη στιγμή που τρομαγμένη έπεσε από το κανό.

Έτσι τις νύχτες, στο σεληνόφως, κοιτάζει κάτω στη Γη, προσπαθώντας να βρει τον αγαπημένο της 'Ανεμο αλλά δεν ξέρει πως είναι αόρατος. Ο 'Ανεμος πάλι, δε γνωρίζει πως εκεί ψηλά στο φεγγάρι βρίσκεται η αγαπημένη του γυναίκα που χάθηκε και έτσι περιπλανιέται στα δάση και ψάχνει ανάμεσα στα βράχια των βουνών να τη βρει, όμως ποτέ δε σκέφτεται να κοιτάξει ψηλά στο φεγγάρι...
__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
  #16  
Παλιά 25-11-10, 14:37
mpasketpro1999 Ο χρήστης mpasketpro1999 δεν είναι συνδεδεμένος
Κολλητός του Shakes και του Fidget
 
Εγγραφή: 20-11-2010
Περιοχή: GREECE,Katerinh
Μηνύματα: 268
Προεπιλογή

Πολυ ωραια παραμυθια μπραβο σου για την εξαιρετη δουλεια
(γραψε λαθος νικ :P)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpasketpro1999 : 25-11-10 στις 14:41
Απάντηση με παράθεση
  #17  
Παλιά 25-11-10, 14:39
Το avatar του χρήστη cool nik 95
cool nik 95 Ο χρήστης cool nik 95 δεν είναι συνδεδεμένος
Επικό μέλος
 
Εγγραφή: 22-07-2010
Περιοχή: βαριεμαι.
Μηνύματα: 829
Προεπιλογή

γιατι σπαμμαρεις ρε συ τοσο ωραιο θεμα..
κερδιζει 0 γιατι ειναι off-topic υποτιθεται.
ειχα αναρωτηθει και τελικα ηρθε η απαντηση απο
τον george1!.
Απάντηση με παράθεση
  #18  
Παλιά 25-11-10, 15:35
Το avatar του χρήστη larior
larior Ο χρήστης larior δεν είναι συνδεδεμένος
Μαραθωνοδρόμος της μισής διαδρομής
 
Εγγραφή: 07-09-2010
Περιοχή: MORDOR
Μηνύματα: 170
Προεπιλογή

ωραιο παραμυθι
__________________
LORD
LARIOR
Απάντηση με παράθεση
  #19  
Παλιά 25-11-10, 16:26
mpasketpro1999 Ο χρήστης mpasketpro1999 δεν είναι συνδεδεμένος
Κολλητός του Shakes και του Fidget
 
Εγγραφή: 20-11-2010
Περιοχή: GREECE,Katerinh
Μηνύματα: 268
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο larior Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραιο παραμυθι
Ωραιο σπαμ φιλε
Απάντηση με παράθεση
  #20  
Παλιά 26-11-10, 12:58
Το avatar του χρήστη valkyrie
valkyrie Ο χρήστης valkyrie δεν είναι συνδεδεμένος
Μανιταράκι
 
Εγγραφή: 13-10-2010
Περιοχή: θεσσαλονικη 4ever
Μηνύματα: 21
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην valkyrie Send a message via Skype™ to valkyrie
Προεπιλογή

οκ παιδια τ εχω τωρα thnx...
__________________
*!!!Vi Veri Veniversum Vivus Vici!!!*
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:15.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'